Bråkade om en lövblås

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
En man i 75-årsåldern har vid Örebro tingsrätt dömts till villkorlig dom och samhällstjänst i 75 timmar för misshandel.

Bråket skedde i april 2018. Två män som är gamla vänner brukar hjälpa en annan man. 74-stod och krattade löv när målsägande kom förbi med soppåsar. 75-åringen vill ha tillbaka en lövblås och diskussion uppstod i trädgården. Här går historierna isär, men tingsrätten gick på målsägandes berättelse.

Att 75-åringen slog målsägande i ansiktet och de båda rullade runt i en slänt. Målsägande fick flera skador i ansiktet.

75-åringen ska även betala skadestånd på 27 121 kronor till målsägande.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.