Värmländska NHL-poäng i natt

Ishockey
PUBLICERAD:
Joel Eriksson Ek firar nattens mål.
Foto: Hannah Foslien
Stanley Cup-drömmen krossades i natt när det blev klart att Minnesota Wild missar NHL-slutspelet för första gången på sju säsonger. Detta trots seger över Winnipeg Jets med 5-1.

Minnesota har haft en tuff period och i natt dog drömmen om slutspel. Winnipeg besegrades alltså, men när Colorado vann över Edmonton med 6-2 senare under natten försvann Minnesotas chanser. Colorado låg under med 0-2 men gjorde en mirakelvändning och grep den sista lilla chansen för att nå den sista wild card-platsen.

Minnesotas värmlänningar svarade för ett mål (Joel Eriksson Ek, 4-0) och en assist (Jonas Brodin, 3.0).

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.