Värmländska NHL-poäng i natt

Publicerad:
Joel Eriksson Ek firar nattens mål. Foto: Hannah Foslien

Stanley Cup-drömmen krossades i natt när det blev klart att Minnesota Wild missar NHL-slutspelet för första gången på sju säsonger. Detta trots seger över Winnipeg Jets med 5-1.

Minnesota har haft en tuff period och i natt dog drömmen om slutspel. Winnipeg besegrades alltså, men när Colorado vann över Edmonton med 6-2 senare under natten försvann Minnesotas chanser. Colorado låg under med 0-2 men gjorde en mirakelvändning och grep den sista lilla chansen för att nå den sista wild card-platsen.

Minnesotas värmlänningar svarade för ett mål (Joel Eriksson Ek, 4-0) och en assist (Jonas Brodin, 3.0).

Artikeltaggar

IshockeyJoel Eriksson EkJonas BrodinMinnesota WildNHL

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare