Categorical vann i årsdebuten

Publicerad:
Jonas Mobeg hade vinnare på Bjerke i Categorical. Foto: Lisa Olaison

Jonas Moberg lät femårige Categorical göra årsdebut på Bjerke under onsdagskvällen och den slutade på bästa sätt.

Categorical hade ett innerspår bakom startbilen och han höll ledningen i en snabb öppning. Efter en inledning på 09,3 det första halvvarvet fick Jonas Moberg dämpa tempot rejält och det första varvet öppnades på 15,3.

På upploppet kom l'Amour Bonanza med en bra avslutning men Categorical höll undan och vann på tiden 14,7 över medeldistans.

Förstapriset i loppet var 30 000 norska kronor.

Artikeltaggar

BjerkeJonas MobergTrav

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare