Hoppa till huvudinnehållet

Haglund ute efter två rundor

Publicerad:
Foto: Göran Söderqvist

Jenny Haglund hade en mindre lyckosam helg på LPGA-touren. Efter två rundor drogs “cutten” vid par, Haglund låg på då åtta över par.

Det började helt okej för Haglund. Fem birdies under de inledande 18 hålen, men pärlor kastas som bekant ibland till svin. I Jennys fall kom svinen i form av en dubbelbogey och fem bogeys.

Trenden med bogeys fortsatte även på den andra rundan. Sex till antalet och ett kumulativt score på plus åtta innebar att det var färdigspelat för värmländskan redan efter 36 hål och en delad 131-placering.

I toppen är det idel asiatiskt. Sydkoreanskan Inbee Park leder inför den fjärde rundan på 14 under par ett slag före japanskan Nasa Hataoka och ytterligare ett ner till thailändskan Thida Suwannapura.

Artikeltaggar

GolfJenny HaglundLPGA-touren

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.