Han lämnar Färjestad

Ishockey
PUBLICERAD:
Henrik Rehnberg lämnar FBK.
Foto: Mikael Lindblom
Efter tre säsonger som tränare för damlaget lämnar Henrik Rehnberg Färjestad.

Färjestad har de senaste åren gått till SDHL-kval, men där har det stannat. Bo “Kulon” Lennartsson, som har det övergripande ansvaret för damerna, säger på Färjestads hemsida att klubben är tacksam för Rehnbergs insatser - men att det är dags att förändra.

– Henrik har gjort ett bra jobb för oss, men vi känner att vi vill förändra lite och väljer därför att tacka Henrik för hans insatser. Vi är jättenöjda med det han och gänget åstadkommit under de här åren, säger han på Färjestads hemsida.

Rehnberg själv säger till hemsidan att han är redo att ta sig an nya utmaningar, men vad som blir nästa steg är fortsatt oklart.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.