Alphaville till Karlstad

Scen
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Foto: Pressbild
Hela 35 år har gått sedan Alphaville släppte sitt första album, Forever young, och nu kommer turnén med samma namn till Nöjesfabriken i Karlstad.

– Vissa akter får man bara chans att boka en gång. Det här var ett sånt tillfälle och vi är oerhört glada att få ge Värmland detta helgonförklarade band, säger Olle Nilsson på Nöjesfabriken i ett pressmeddelande.

Den 8 november får Karlstadspubliken uppleva låtklassiker som Big in Japan och Forever young som under 1984 gick upp som albumettor i Sverige.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.