Ombyggd butik invigdes i Sunne

Nyheter
PUBLICERAD:
Nästan alla anställda var med och klippte bandet vid invigningen av den ombyggda butiken i Sunne.
Foto: Coop
På onsdagen invigdes Coops ombyggda butik i Sunne. Stora delar av medarbetarna klippte det symboliska bandet med assistans av butikschef Anders Wendegård och Coop Värmlands vd Tomas Sjölander.

– Det har varit en omfattande ombyggnad där det stundtals varit lite stökigt, säger butikschefen Anders Wendegård. Men då vi hela tiden haft ambitionen att ta hand om våra kunder och öppna avdelning för avdelning har det ändå gått smidigt. Med vår nya butik har vi idag förutsättningarna att ta helt nya grepp om handeln i Sunne.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.