Hedström på pallen i Åre

Publicerad:
Peter Hedström gick i mål som trea i RallyX on Ice. På lördag körs den tredje och sista deltävlingen. Foto: Helena Karlsson

Peter Hedström blev bäste värmlänning under andra deltävlingen av RallyX on Ice – drygt tio sekunder bakom bröderna Oliver och Kevin Eriksson som gick en supertajt fajt om segern.

Endast 49 hundradelar, fördel Oliver, skiljde dem åt.

– Det var en rolig duell mot brorsan. Jag är dock inte säker på att han uppskattade det lika mycket som jag så det är bäst att jag är på min vakt på lördag. Han kommer definitivt vara ute efter revansch, säger Oliver till tävlingens officiella sajt.

Sunnemobördige Sebastian Eriksson, som vann måndagens deltävling, gick i mål som femma – knappt sju sekunder från pallen. Och Pontus Tidemand, ett av startfältets största namn, lyckades inte att kvalificera sig till finalen.

Artikeltaggar

MotorsportPeter HedströmPontus TidemandSebastian Eriksson

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare