Hoppa till huvudinnehållet

Snart stänger nattcaféet Vintervärme för i år

Publicerad:

På söndag håller Vintervärmes nattcafé i Karlstad öppet för sista gången i år.

Det kyrkliga nätverket Vintervärme har för femte året kunnat erbjuda en tillfällig lösning för personer i Karlstad som inte haft tak över huvudet.

Under sex veckor har nattcaféet hållit öppet.

– Det har varit en jättebra tid. Flera gäster har återkommit många nätter. Och flera volontärer har också jobbat många nätter. Det har blivit ett sammanhang där både gäster och volontärer nästan hittat en ny familj, berättar volontärsamordnare Marie Björklind i ett pressmeddelande.

Artikeltaggar

KarlstadMarie BjörklindNyheter

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.