• idag
  10 juli
  14°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  11 juli
  17°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  12 juli
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  13 juli
  20°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  14 juli
  21°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Torsbytävling lockar skidlöften

Längdskidåkning
PUBLICERAD:
I helgen startar tävlingarna i Folksam Cup i skidåkning vid Valbergets skidstadion i Torsby. Många av landets mest lovande 15- och 16-åringar kommer då till Värmland för att tävla.

18 värmländska skidungdomar kommer att tävla i dagarna tre. Tävlingarna startar med lördagens tekniksprint i klassisk stil. På söndag väntar prolog och jaktstart och på måndag fortsätter tävlandet med stafetter och prisutdelningar.I år är 319 tävlande anmälda totalt från 19 län.I Folksam Cup koras Sveriges bästa skiddistrikt och det hela invigs på fredagskvällen med fackeltåg och invigningstal.

Tävlande från Värmland

Olivia Ednarsson, Brandsbols SK, Frida Lundgren, Filipstad SF, Anja Stolpe, Filipstad SF, Ludvig Berg, Granbergsdal IF, Elias Hedlund, Granbergsdal IF, Albin Källiden, Granbergsdal IF, Simon Nilsson, Granbergsdals IF, Linnea Carlsson, Grava SK, Filippa Lundgren Wikström, Grava SK, Filip Sundin, Grava SK, Axel Erixon, Grava SK, Måns Olsén, Grava SK, Ellen Hedeberg, SK Bore, Astrid Kohlberg, Sunne SLF, Jonathan Hedberg, Sunne SLF, Hjalmar Berg, Sunne SLF, Erik Bryne, Sunne SLF Christian Eriksson, Årjängs IF.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.