Hoppa till huvudinnehållet

Torsbytävling lockar skidlöften

Publicerad:

I helgen startar tävlingarna i Folksam Cup i skidåkning vid Valbergets skidstadion i Torsby. Många av landets mest lovande 15- och 16-åringar kommer då till Värmland för att tävla.

18 värmländska skidungdomar kommer att tävla i dagarna tre. Tävlingarna startar med lördagens tekniksprint i klassisk stil. På söndag väntar prolog och jaktstart och på måndag fortsätter tävlandet med stafetter och prisutdelningar. I år är 319 tävlande anmälda totalt från 19 län. I Folksam Cup koras Sveriges bästa skiddistrikt och det hela invigs på fredagskvällen med fackeltåg och invigningstal.

Artikeltaggar

Brandsbols SKFilipstads skidföreningGranbergsdals IFGrava SKLängdskidåkningSK BoreSunne SLFTorsby

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.