Miljonutdelning att vänta för värmländska bönder

Nyheter
PUBLICERAD:
Landshypotek Ekonomisk Förenings årliga regionmöten står för dörren. Medlemmarna i Värmland träffas på tisdag i Säffle för att bland annat höra mer om årets utdelning som väntas landa på 7,9 miljoner kronor.

Totalt föreslås att 138 miljoner delas ut till landets jord- och skogsbrukare. 7,9 av dem föreslås alltså att tillfalla de värmländska bönderna.

– När vi nu samlas till regionmöten är det viktigt med information om banken och föreningens verksamhet, men framförallt är det en möjlighet för lantbrukare att knyta viktiga nätverk i sitt närområde, utbyta erfarenheter och att bara träffas. Goda samarbeten mellan jord- och skogsbrukare var avgörande för att klara sommarens prövningar, och goda samarbeten har varit en grundsten för Landshypotek allt sedan vi bildades 1836. Våra regionmöten ligger helt i linje med den tanken, säger Per-Olof Hilmér, ordförande, Landshypotek Ekonomisk förening, i ett pressmeddelande.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.