Mares - Typiskt gott förstlingsverk

Skivor
PUBLICERAD:

Mares

Sunnanvind
(Jubel)

Vi tar invändningarna först va? Albumdebuterande Uppsalakvintetten Mares låter lite som GES. Det värsta med GES är ju att de ibland fick feeling, började spexa med varandra lite bredbent och sen inte riktigt brydde sig om att de passerat skämskuddegränsen.

Mares balanserar ibland på gränsen till detta tillstånd, men just som det verkar som om det börjar bli lite väl mycket tjo och tjim tajtar de till sig och levererar fokuserad pop med inslag av disco här och där.

Det här är ett typiskt gott förstlingsverk – vissa gester är alldeles för stora men utan tvekan finns det något där som kan växa sig stort. Då förhoppningsvis på ett annat sätt än GES.

Bästa låt: Nästan ingenting

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.