Lastbil och personbil i krock - kvinna till sjukhus

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Foto: Christoffer Tuulik
En kvinna i 75-årsåldern fick på torsdagskvällen föras till sjukhus efter en trafikolycka på E18 i höjd med Bohult.

Enligt uppgift är det en personbil som ska ha kört in i sidan på en lastbil, och det är föraren i personbilen som efter olyckan fått föras till sjukhus med oklara skador. Hon ska dock ha varit vid medvetande då polis träffade henne på sjukhuset.

Olyckan inträffade omkring 19.30.

En knapp timme tidigare hade en annan kollision mellan en lastbil och en personbil ägt rum på E18 vid Immetorp, Karlskoga.

Ingen person ska ha skadats i den olyckan.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.