Kil vann Trollhättan Hockey Trophy

Ishockey
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Här är Kils U13-lag som vann Trollhättan Hockey Trophy.
Foto: Privat
Kils AIK vann U13-cupen Trollhättan Hockey Trophy efter att ha gått obesegrat genom hela turneringen.

Tio lag deltog och i värmlänningarnas grupp ingick danska Hvidovre, norska Vålerenga, Trollhättan och Hisingen.

Hvidovre, som Kil kryssade mot i gruppspelet (2-2), besegrades i finalen med 5-1 och Örebro övermannades i semin med 3-2.

Förutom cupguldet knep Kil även två individuella priser genom Theo Ellström och Lukas Lindblad. Ellström i form av cupens poängkung med sina tio mål och sju assist och Lindblad som vann målvaktsligan efter att ha landat på 95,88 i räddningsprocent.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.