Lerins lärlingar åker till Brasilien

Konst
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Succén från förra året, Lerins lärlingar, är tillbaka i tv-rutan.
Den 27 mars startar andra säsongen och nu bär det av mot Brasilien när Lars Lerin och Junior överraskar gänget med en resa till Sydamerika.

– Serien har betytt så mycket både för mig och för lärlingarna! Det växte fram en sådan fin vänskap och det var så fantastiskt med all kärlek från tittarna. Vår gemenskap försvann inte när tv-kamerorna slocknade, vi har fortsatt att ses en gång i veckan sedan dess. Den här gången blir det ett konstäventyr i sambatakt, säger Lars Lerin, i ett pressmeddelande från SVT.

Under seriens gång kommer vi även möta bland andra Kakan Hermansson, artisten Petter och den brasilianska konstnären Toz.

På samma sätt som förra året kommer säsongen avslutas med en sambakarneval på gatorna i Karlstad.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.