Musikalen om Elis når aldrig en scen?

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Textförfattaren Gottfried Grafström - till höger - tillsammans med gode vännen och rådgivaren Rune Borg, legendarisk informationsguru (Uddeholm, SE-banken med mera) och - och inte minst - en mindre upplaga, i brons, av Herman Reijers berömda Elis-skulptur. Originalet står i Arvika.
Foto: Tommy Andersson
Kommer Elis i Tasere-musikalen någonsin att spelas inför publik? Textförfattaren (och musikalens “påhittare”) Gottfried Grafström börjar bli tveksam på allvar. “Jösses, Elis!”, med många originalsånger av Owe Thörnqvist, har legat färdig i runt tjugo (!) år. Hittills utan att någon teater har visat intresse.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.