Anders Lundin åker packmoppe i sommar

Publicerad:
Göran Samuelsson och hans musikervänner har turnerat Värmland runt nästan varje sommar sedan 1992. Foto: NKP-arkiv

Det har blivit en kär tradition sedan starten 1992.

I sommar återvänder Göran Samuelssons Packmopedsturné till Kristinehamn.

Den 9 juli kommer Packmopedsturnén att stanna till vid Ölme diversehandel. Men den länsomspännande turnén, som omfattar totalt nio konserttillfällen, startar redan den 5 juli i Segmons folkpark. Turnén avslutas den 13 juli i Västra Ämtervik, hemma hos initiativtagaren Göran Samuelsson.

Med sig har Samuelsson i år tv-personligheten Anders Lundin, känd som programledare för bland annat Allt för Sverige och Allsång på Skansen. Medverkar gör också dansbands- och schlagersångerskan Jenny Silver samt Christina Kjellsson, vissångerska och författare.

Fyramannabandet som backar upp kvartetten består av Bengan Blomgren, Dan Magnusson, Nikke Ström och Bengt Bygren.

Artikeltaggar

Anders LundinDan MagnussonKristinehamnNöje/KulturÖlme diversehandelPackmopedsturnénTeater

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare