Hoppa till huvudinnehållet

Anders Lundin åker packmoppe i sommar

Publicerad:
Göran Samuelsson och hans musikervänner har turnerat Värmland runt nästan varje sommar sedan 1992.
Göran Samuelsson och hans musikervänner har turnerat Värmland runt nästan varje sommar sedan 1992. Foto: NKP-arkiv

Det har blivit en kär tradition sedan starten 1992.

I sommar återvänder Göran Samuelssons Packmopedsturné till Kristinehamn.

Den 9 juli kommer Packmopedsturnén att stanna till vid Ölme diversehandel. Men den länsomspännande turnén, som omfattar totalt nio konserttillfällen, startar redan den 5 juli i Segmons folkpark. Turnén avslutas den 13 juli i Västra Ämtervik, hemma hos initiativtagaren Göran Samuelsson.

Med sig har Samuelsson i år tv-personligheten Anders Lundin, känd som programledare för bland annat Allt för Sverige och Allsång på Skansen. Medverkar gör också dansbands- och schlagersångerskan Jenny Silver samt Christina Kjellsson, vissångerska och författare.

Fyramannabandet som backar upp kvartetten består av Bengan Blomgren, Dan Magnusson, Nikke Ström och Bengt Bygren.

Artikeltaggar

Anders LundinDan MagnussonKristinehamnNöje/KulturÖlme diversehandelPackmopedsturnénTeater

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.