Tidsbokning för pass införs i hela Värmland och Örebro län

Nyheter
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Från och med den 15 mars införs tidsbokning för pass i hela Värmland och Örebro län.

Under 2018 började region Bergslagen med tidsbokning i polishusen i Borlänge, Karlstad och Örebro. Nu fortsätter införandet med övriga passexpeditioner i regionen.

– Besöket kommer att gå snabbare framöver eftersom man har sin bokade tid. Med tidsbokning kan vi dessutom planera våra resurser efter behovet, berättar Savis Bodin, som ansvarar för införandet av tidsbokning i regionen, i ett pressmeddelande.

Redan nu kan du börja boka din tid på polisen.se.

Förändringen innebär att hela regionen går över till tidsbokning. Du kan fortfarande ansöka om pass och nationellt id-kort via drop-in vid passexpeditionerna i Arvika, Torsby, Kristinehamn och Karlskoga till och med 14 mars.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.