• idag
  22 okt
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  23 okt
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  24 okt
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  25 okt
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm

Karlstadsbo får dagsböter för vapenbrott

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
En medelålders Karlstadsbo som hade en obrukbar pistol har dömts för vapenbrott.

Han greps av polisen för ett drygt år sedan, misstänkt för rattfylleri. Men säger att han intog amfetamin efter körningen. Han döms nu för ringa narkotikabrott och olovlig körning, men inte för rattfylleri. Han döms även för att han hade en obrukbar pistol och en laservarnare. Den sammanlagda domen blir 100 dagsböter.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.