Karlstadsbo och veteraner i Paradise Hotel

Publicerad:
Robin Gullickson, 22, Karlstad är en av 2019 års deltagare Paradise Hotel. Foto: Maja Suslin/TT

Karlstadsbon Robin Gullickson, 22, är en av deltagarna när nya säsongen av Paradise Hotel får premiär den 4 mars.

De 13 deltagarna tävlar om en halv miljon kronor i Mexiko. Rebecca Stella är tillbaka som programledare. Flera före detta hotell-gäster deltar i årets upplaga.

Förutom Paulina "Paow" Danielsson checkar även veteranerna Jesper Johansson, Emma Hellström och Haidar Juma in igen.

Övre raden: Robin Gullickson, Emma Hellström, Marcus "Mcuze" Johansson, Jesper Bengtsson, Ludvig Schenström, Haidar Juma och Kevin Edmond. Främre raden: Gabriella Andersson, Paulina "Paow" Danielsson, Erica Hellström, Nadja Felin och Hanna Bodelsson.
Övre raden: Robin Gullickson, Emma Hellström, Marcus "Mcuze" Johansson, Jesper Bengtsson, Ludvig Schenström, Haidar Juma och Kevin Edmond. Främre raden: Gabriella Andersson, Paulina "Paow" Danielsson, Erica Hellström, Nadja Felin och Hanna Bodelsson. Foto: Maja Suslin/TT

Övriga deltagare i årets säsong är: Erica Lindberg, 22, Enköping, Gabriella Andersson, 24, Norrköping, Hanna Bodelson, 21, Stockholm, Nadja Felin, 19, Stockholm, Jesper Bengtsson, 23, Ekerö, Kevin Edmond, 24, Malmö, Ludvig Schenström, 22, Linköping, Marcus "Mcuze" Johansson, 24, Trollhättan,

Artikeltaggar

KarlstadMexicoNöje/KulturParadise hotelTV3

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare