Ny inovationsrådgivare till Paper Province

Ekonomi
PUBLICERAD:
Helen Vogelmann är en erfaren rådgivare.
Foto: Paper Province
Helen Vogelmann har rekryterats som innovationsrådgivare till det värmländska näringslivsklustret Paper Province.

Helen Vogelmann, som jobbat med kluster och innovationssytem i över 16 år, arbetar heltid med projektet The Bioeconomy Region. Hon fördelar tiden mellan Paper Province och Region Värmland, som är två av flera deltagare i projektet.

– Jag arbetar främst med konkurrenskraft, analyser och ser över strategier som är bra för regionen, säger Helene Vogelmann i ett pressmeddelande.

Projektet sträcker sig till maj 2020 och handlar om att erbjuda stöd till små och medelstora företag. Syftet är att snabba på utveckling och kommersialisering av nya produkter, ny teknik och tjänster inom bioekonomin.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.