Hoppa till huvudinnehållet

Schwarzenegger skickade videohälsning till Karlstad

Publicerad:

Hasta la vista, baby!

Så avslutar Arnold Schwarzenegger sin exklusiva hälsning till Gröna Bilisters konferens som anordnas i Karlstad den 6 mars.

Och det är kanske inte helt uteslutet att han faktiskt dyker upp på konferensen.

– Mobilitet och beteende, vilket fantastiskt namn på en konferens, jag älskar det! Jag och mina medarbetare ska knycka den idén, hälsar Arnold Schwarzenegger, i sin videohälsning.

Årets konferens i Karlstad fokuserar på de förändringar som måste göras för att nå de uppsatta transportrelaterade klimatmålen.

– Det är stort att få den uppmärksamheten för det arbetet vi gör och de förslag som vi drivit fram. Ett exempel är hållbarhetsmärkning av drivmedel vid pump som också blivit lag i Sverige, säger Martin Prieto Beaulieu, presskontakt på Gröna bilister.

Hollywoodstjärnan och Kaliforniens tidigare guvernör Arnold Schwarzenegger har skickat en videohälsning till Gröna bilisters konferens i Karlstad den 6 mars.
Hollywoodstjärnan och Kaliforniens tidigare guvernör Arnold Schwarzenegger har skickat en videohälsning till Gröna bilisters konferens i Karlstad den 6 mars. Foto: Ronald Zak

Den karismatiske Arnold Schwarzenegger som är känd för sitt miljöintresse och insatser för hållbara insatser fortsätter i sin hälsning:

– Jag tycker att det är så fantastiskt att ni är det första landet som klimatmärker pumparna. För alla människor måste få veta att de bidrar till växthuseffekten när de tankar fossila bränslen. Det avskräcker människor från att göra det, och det gör alla människor till en del av korståget. Alla måste bli korsfarare.

Finns det någon chans att Arnold Schwarzenegger kommer till konferensen?

– Jag skulle inte bli förvånad om han skulle dyka upp i Karlstad den 6 mars när man ser på hans stora engagemang i världen och det är ju den här hälsningen är ett tecken på, säger Martin Prieto Beaulieu.

Klart är i alla fall att Paris vice borgmästare, Christophe Najdovski, kommer till konferensen och han kommer att få en guidad tour på Karlstads nya snabbusslinje.

Artikeltaggar

Arnold SchwarzeneggerKarlstadMiljöMiljöförvaltningen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.