Millencolin - En skiva med det lilla extra

Skivor
PUBLICERAD:

Att ge sig i kast med en ny fullängdare från Millencolin är lite som att inmundiga ett skrovmål på McDonalds. Man vet liksom vad man får.

Örebrokvartetten, som fyller 26 i år, bjuder på få överraskningar när nya SOS flyter på i samma farvatten som samtliga utgåvor gjort under 2000-talet. Fartfylld och catchy punkrock, en del skatevibbar och mycket Bad Religion som ligger och lurar i ljudbilden.

Men SOS har ändå det där lilla extra. Ett gott humör, blytunga refränger och en smittande glädje som gör det här till bandets vassaste sedan Pennybridge Pioneers.

Bästa låt: Reach you

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.