Skanska bygger och renoverar för 150 miljoner

Nyheter
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Byggföretaget Skanska ska renovera och i vissa fall bygga till Säffle kommuns och Säfflebostäders fastighetsbestånd för 150 miljoner kronor de närmaste fyra åren.

– Vi är nöjda över att ha fått tag i en aktör som stödjer vår framtidsvision angående vårt underhållsarbete och omskapande av bostäder samt kommunala fastigheter, säger Gustaf Andersson, VD, Säfflebostäder AB i ett pressmeddelande.

Skanska ska bland annat byta tak, stammar och fönster i ett antal bostadshus i Säffle. Företaget ska bland annat också bygga en förskola i sjukhuslokalerna samt bygga ut de industrilokaler som hyrs av företaget Cellcomb.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.