• idag
  22 jan
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  23 jan
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  24 jan
  -1°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  25 jan
  -3°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  26 jan
  -6°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Skanska bygger och renoverar för 150 miljoner

Nyheter
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Byggföretaget Skanska ska renovera och i vissa fall bygga till Säffle kommuns och Säfflebostäders fastighetsbestånd för 150 miljoner kronor de närmaste fyra åren.

– Vi är nöjda över att ha fått tag i en aktör som stödjer vår framtidsvision angående vårt underhållsarbete och omskapande av bostäder samt kommunala fastigheter, säger Gustaf Andersson, VD, Säfflebostäder AB i ett pressmeddelande.

Skanska ska bland annat byta tak, stammar och fönster i ett antal bostadshus i Säffle. Företaget ska bland annat också bygga en förskola i sjukhuslokalerna samt bygga ut de industrilokaler som hyrs av företaget Cellcomb.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.