Pris instiftas för att hedra Jocke Olsson

Innebandy
PUBLICERAD:
Jocke Olsson avled för ett knappt år sedan och nu hedras han med ett pris.
Foto: Johan Ekberg
Under många år ansvarade Jocke Olsson för att ta fram och bevara statistik i den värmländska innebandyn.
Efter hans bortgång instiftar nu Värmlands Innebandyförbund priset “Årets eldsjäl” för att hedra hans minne.

Efter en tids sjukdom avled innebandyoraklet Jocke Olsson våren 2018.

Värmlands Innebandyförbund instiftar nu priset “Årets eldsjäl” till hans minne, ett pris som kommer att delas ut i samband med förbundets årsmöte.

Priset kommer att delas ut till en person som på något sätt satt avtryck inom den värmländska innebandyn och som med engagemang, osjälviskhet och stort hjärta fått andra att må bra, känna sig välkomna, fått en förening att blomstra eller människor runt om sig att utvecklas och växa. Utmärkelsen ska tilldelas en person som är en god förebild inom idrotten och som brinner för sina åtaganden.

– Jocke Olsson var en person som brann för innebandyn på alla plan och som alltid värnade om människorna runt omkring sig. Genom sitt gedigna arbete med den värmländska innebandystatistiken har han bidragit till att vår gemensamma historia bevaras och lever, säger Camilla Olsson, kanslichef på Värmlands Innebandyförbund, i ett pressmeddelande.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.