Tyskt företag öppnar kontor i Karlstad

Näringsliv
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
En av världens största tillverkare av avlopps- och reningsverk – det tyska företaget Klaro – ökar sin satsning i Sverige och öppnar bland annat ett nytt kontor i Karlstad,

Företaget levererar individuella avloppslösningar i över 25 länder och nu ökar man satsningen i Sverige.

Med en helt ny organisation, nytt kontor i Karlstad och en ny vd, ska de göra processen att byta avloppssystem enklare.

Det gäller alla, från fritidshus till flerfamiljshus, runtom i landet.

– Det finns ett enormt behov av att förbättra eller byta avlopps- och reningsverk i Sverige. Från enskilda fritidshus och villor till större sammanslutna anläggningar. Många husägare har säkert redan blivit ålagda att förbättra och ännu fler kommer att behöva göra det framöver. Vårt alternativ är oerhört smart och kostnadseffektivt, säger Thorleif Berge, VD för Klaro Sverige

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.