Hoppa till huvudinnehållet

Leksaksbutik slår upp portarna i Töcksfors Shoppingcenter

Publicerad:
Bild från Extra Toys i  Charlottenbergs Shoppingcenter.
Bild från Extra Toys i Charlottenbergs Shoppingcenter. Foto: Thon property

Extra Toys har redan en butik i Charlottenbergs Shoppingcenter. Nu satsar leksaksföretaget även i Töcksfors.

Butiken i Töcksfors Shoppingcenter kommer att bli på 1350 kvadratmeter och det rör sig om en stor satsning i en ansträngd leksaksbransch.

– Extra Toys passar väl in i gränshandeln med sina pressade priser och våra kunder besöker oss för att spara pengar genom goda köp. Extra Toys rimmar väldigt fint med våra ambitioner om att vara en attraktiv handelsplats för smart handel nära gränsen, säger Lars Erik Eröy, centerchef på Töcksfors Shoppingcenter, i ett pressmeddelande.

Artikeltaggar

Charlottenbergs shoppingcenterKonsumentTöcksforsTöcksfors shoppingcenter

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.