Hoppa till huvudinnehållet

Ny vd för Mellanskog

Publicerad:
Fredrik Munter.
Fredrik Munter. Foto: Jonas Forsberg

Mellanskog har fått en ny vd. Det handlar om 44-årige Fredrik Munter som närmast kommer från en tjänst som regionchef för Holmens region syd.

– Fredrik har som chef inom skogsnäringen gjort sig känd som en entusiastisk och tydlig ledare. Analytiskt och målmedvetet har han lett stora förändrings- och utvecklingsarbeten och framgångsrikt motiverat sina medarbetare till att stärka konkurrenskraft och lönsamhet, säger ordförande Karin Perers, i ett pressmeddelande.

Artikeltaggar

MellanskogNäringslivVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.