Klart med ny utvecklingschef i Hagfors

Publicerad:

Nu är det klart vem som blir ny utvecklingschef i Hagfors.

Det blir Lars Sätterberg som närmast kommer från Karlstads kommun där han under lång tid jobbat med kommunala utvecklingsfrågor i sin roll som ekonomidirektör och VD i Karlstads Stadshus AB.

Vd- rotation inom Hagfors kommun

Sätterberg ersätter nuvarande chefen Lars Nyborg som från och med augusti blir vd i såväl Hagfors energi som för Hagforshem

Lars Sätterberg tillträder jobbet som utvecklingschef den 1 september.

– Jag ser fram emot att få jobba med att stärka bilden av Hagfors som en kommun där man vill bo, leva och driva verksamhet. Det är viktigt för mig att skapa relationer. I den nya rollen blir det ett naturligt första steg, att göra det med övriga verksamheter i kommunen, politiken och Hagforsborna. Jag hoppas också ha nytta av mina gamla nätverk i Värmland och Sverige i övrigt, säger Lars Sätterberg i ett pressmeddelande.

Artikeltaggar

HagforsHagfors kommunLars SätterbergNyheter

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare