Olika straffskalor gäller

Insändare
PUBLICERAD:

När en biltillverkare fuskar med avgasutsläpp blir den bötfälld med många miljarder kronor. Men när en läkemedelstillverkare kokade ihop ett vaccin som inte hade testats mot biverkningar (tar som regel 9-12 år) blev det inga böter trots att många, framförallt yngre, fick sina liv förstörda och 1000-tals andra fick biverkningar. Det är för mig en gåta hur Läkemedelsverket kunde signera ett avtal där tillverkaren hade en klausul om inget ansvar för eventuella biverkningar. Jag blev själv drabbad och har nu varit sjuk i nio år. En högt uppsatt läkare benämnde vaccinet som ett dj...a rävgift. Det är således ok att tillverka skadligt vaccin helt utan bestraffning.

Drabbad

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.