Lokal kändis ny vd i Björneborg

Näringsliv
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
DIF-ordförande Leif Rosén gör comeback i Scana Steel i Björneborg där han blir vd när nya ägarna tar över. Han har varit vd där förr och har även många års erfarenhet från järnverket i Degerfors samt som affärsområdeschef för varmvalsad plåt.
Foto: Dennis Pavlovic
Det är ett bekant ansikte som blir vd för Scana Steel, eller vad det nya namnet nu blir. Leif Rosén är känd såväl på järnverket i Björneborg som från åren vid järnverket i hemorten Degerfors. Dessutom är han, som bekant ordförande i Degerfors IF.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.