Hotel John drabbat av stöld

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Hotel John i Filipstad blev utsatt för ett inbrott under natten till lördagen.
Foto: Johan Nilsson/TT
Under natten till lördagen drabbades Hotel John i Filipstad av en stöld i samband med ett inbrott.

En 41-årig kvinna och en 39-årig man misstänks ha genomfört inbrottet. Kvinnan satt i ett tidigt skede av utredningen anhållen, men släpptes senare på fri fot. Brottsmisstankarna kvarstår dock mot de båda inblandade.

I samband med inbrottet misstänks duon ha stulit en dator, en summa pengar samt livsmedel.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.