Blixt avslutade med 70-runda

Golf
PUBLICERAD:
Jonas Blixt gick runt på 70 slag under finalrundan på Pebble Beach.
Foto: Scott Threlkeld
Efter en jobbig tredjerunda med 76 slag spelade Jonas Blixt upp sig under finaldagen i PGA-tävlingen på Pebble Beach, Kalifornien, med 70 slag, vilket räckte till en delad 38:e plats i tävlingen.

Jonas Blixt hittade tillbaka till den score som innebar att han var med i toppen i tävlingen inledningsvis, men trots att han hade två under par på det sista varvet hade han ovanligt många bogeys - fyra stycken.

Han inledde rundan på det tionde hålet och efter två raka par blev det en birdie på hål tolv, ett 204 yard långt par 3-hål. Efter en bogey på hål 14 och sedan en birdie på hål 18 var Blixt ett under par efter nio hål.

På den sista niohålsvändan blev det par endast på två hål och i övrigt fyra birdies och tre bogeys.

Det innebar två under par på rundan och totalt fem under par i tävlingen för Jonas Blixt.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.