Wermlands Invest vann Kundkristallen

Bostad & byggen
PUBLICERAD:
Under torsdagskvällen korades årets vinnare av Kundkristallen under Benchmark Event på Berns i Stockholm.

Wermlands Invest tog hem segern i kategorin “Största lyft serviceindex 500-2999 lägenheter”.

– Vi är väldigt glada och stolta över vinsten och vi ser det som ett kvitto på att det arbete som pågår för att utveckla bolaget och servicen till våra hyresgäster är på rätt väg, säger Josefin Knarrström Bergh, VD Wermlands Invest, i ett pressmeddelande.

Kundkristallen delades ut för trettonde året i rad av företaget Aktiv Bo och är fastighetsbranschens prestigefulla och unika pris där det är hyresgästerna själva som utser Sveriges bästa hyresvärdar.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.