Frontalkrock på riksväg 62

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Två bilar var inblandade i en trafikolycka på riksväg 62 vid 14-tiden på fredagen.

Olyckan inträffade i höjd med Lyckan på sträckan mellan Skåre och Forshaga.

En person ska ha färdats i vardera bil och det finns initiala uppgifter på att de båda bilarna ska ha frontalkrockat.

– Det är lite oklart skadeläge där men en av de båda ska ha tagit sig ur bilen på egen hand och den andra satt kvar men var vaken och talbar. De skulle i alla fall följa med i ambulanserna vad det verkade, säger Magnus Lundqvist, räddningschef i beredskap.

Trafikverket meddelade att vägen åter var fri för trafik vid 15.10.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.