Förbundet står fast vid besked till utbrytarliga

Innebandy
PUBLICERAD:
Svenska innebandyförbundet kommer inte att ge de klubbar som vill bilda en egen liga, Premier Floorball League (PFL), rättigheter till sponsring och tv-avtal. Det slog man fast vid en presskonferens på onsdagen.

Turbulensen inom svensk innebandy fortsätter. På fredag ska de lag som vill vara med i PFL anmäla sitt intresse. Förbundet väntar in besked från de klubbar som vill fortsätta i SSL senast söndag.Vid innebandyförbundets presskonferens kom beskedet att förbundet inte kommer att förhandla om rättigheterna, någonting det tvistats om länge.

Som NWT tidigare skrivit kommer Karlstad IBF att ta ställning till utbrytarligan vid ett möte på torsdagskvällen.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.