Bomstadbaden bygger multiarena

Nyheter
PUBLICERAD:
Beachvolleyboll är en av aktiviteterna som redan finns vid Bomstadbaden, men nu är planen att utöka med fler. Arkivbild.
Foto: Lisa Olaison
Bomstadbaden har beslutat att bygga en multiarena och en frisbeegolfbana. Målet är att få tonåringar att trivas bättre.

I dagsläget finns ledarledda barnaktiviteter vid Bomstadbaden, men det nya bygget kommer innebära mer aktiviteter för äldre barn. I multiarenan, som väntas stå klar i maj 2019, ska bland annat fotboll, basket och handboll kunna utföras.

– Vi ser fram emot att ge de äldre barnen och tonåringarna som vuxit ifrån barnaktiviteterna fler aktiviteter att välja mellan, säger Bomstadbadens ägare och vd, David Nordentjell, i ett pressmeddelande.

Arenan ska ligga vid infartsvägen, 200 meter från receptionen. I anslutning till arenan planeras även en frisbeegolfbana.

– Vi har länge funderat på ytterligare en aktivitet där hela familjen kan vara delaktig. Beslutet föll då på en familje-frisbeegolfbana. Den kommer vara utformad med 9 hål, med 40–60 meter mellan hålen just för att det ska vara en kul aktivitet för hela familjen, säger David Nordentjell.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.