Hoppa till huvudinnehållet

Bomstadbaden bygger multiarena

Publicerad:
Beachvolleyboll är en av aktiviteterna som redan finns vid Bomstadbaden, men nu är planen att utöka med fler. Arkivbild.
Beachvolleyboll är en av aktiviteterna som redan finns vid Bomstadbaden, men nu är planen att utöka med fler. Arkivbild. Foto: Lisa Olaison

Bomstadbaden har beslutat att bygga en multiarena och en frisbeegolfbana. Målet är att få tonåringar att trivas bättre.

I dagsläget finns ledarledda barnaktiviteter vid Bomstadbaden, men det nya bygget kommer innebära mer aktiviteter för äldre barn. I multiarenan, som väntas stå klar i maj 2019, ska bland annat fotboll, basket och handboll kunna utföras.

– Vi ser fram emot att ge de äldre barnen och tonåringarna som vuxit ifrån barnaktiviteterna fler aktiviteter att välja mellan, säger Bomstadbadens ägare och vd, David Nordentjell, i ett pressmeddelande.

Arenan ska ligga vid infartsvägen, 200 meter från receptionen. I anslutning till arenan planeras även en frisbeegolfbana.

– Vi har länge funderat på ytterligare en aktivitet där hela familjen kan vara delaktig. Beslutet föll då på en familje-frisbeegolfbana. Den kommer vara utformad med 9 hål, med 40–60 meter mellan hålen just för att det ska vara en kul aktivitet för hela familjen, säger David Nordentjell.

Artikeltaggar

BomstadBomstadbadenDavid NordentjellNyheter

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.