Säffles nya simhall väcker intresse

Nyheter
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
En delegation från Lidköpings kommun har varit på studiebesök i Säffle för att ta reda på hur Säffle lagt upp simhallsprojektet. NCC:s platschef Jonas Edvinsson, närmast kameran, visade runt på byggplatsen.
Foto: Claes Österman
Hur kan lilla Säffle bygga Sveriges modernaste och snyggaste simhall? Den frågan är det många kommuner ute i landet som ställer sig. Den här veckan kom en delegation från Lidköpings kommun för ett studiebesök i simhallsbygget.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.