Engelsmän avskyr saltlakrits

Skola & utbildning
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Utbyte mellan Ridgeway School i Swindon och Möckelngymnasiet i Degerfors. De svenska eleverna rabblade "Sex laxar i en laxask" och andra ramsor, som de engelska vännerna fick härma efter, vilket inte var helt lätt.
Foto: Anna-Stina Tallmyren
“Sju sjösjuka sjömän på sjunkande skeppet Shanghai” är inget som är direkt att rabbla snabbt, speciellt inte om man är engelsman. Men för studenter från Swindon som nu gästar Möckelngymnasiet i Degerfors gäller det att försöka.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.