Backstreet Boys - Så länge höfterna håller

Skivor
PUBLICERAD:

Backstreet Boys

DNA
(RCA/Sony)

Till skillnad från andra pojkband hade Backstreet Boys aldrig någon medlem som inte riktigt kunde dansa men däremot var hyfsad (eller mer) på att skriva låtar.

Ingen av de fem har alltså lyckats tjäna så pass mycket på karriären att de är ekonomiskt oberoende vid det här laget, och en kvalificerad gissning är att BSB nog kommer fortsätta kampera ihop så länge höfterna håller. Därför serveras vi nu ett nionde fullängdsalbum och originaluppsättningen är intakt.

Att säga att det här är en alltigenom taskig produkt skulle vara att ljuga, för den där poolen av kompetenta låtskrivare som BSB alltid begagnat sig av har såklart gjort sitt jobb här också. Men jo, det är rätt tråkigt ändå.

Bästa låt: OK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.