• idag
  18 sep
  15°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  19 sep
  16°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  20 sep
  17°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  21 sep
  18°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  22 sep
  17°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Bubbel från Byrån: Sömlös kriminalitet

Signerat
PUBLICERAD:
Fem skönsjungande unga herrar som framför låttexter om hur Storbritannien krossar deras hjärtan då landet lämnar EU ska försöka vända utvecklingen, skriver Byrån
Foto: Frank Augstein/AP
Byrån ser framför sig klimatpaniksgretorna som framför utsläppskupletter, lööflöfvenska mittenduetter och dörrmattstrion.

I Kalmar har böcker om stickning på både svenska och norska stulits från biblioteket med utstuderade metoder. Byrån befarar att Polisen bör förbereda sig för en ny typ av kriminalitet. Tjuvar i hemstickade rånarlusekoftor som tråcklar sig igenom lagens maskor och nästar in litteratur bakom kappfodret.

Förhoppningsvis opererar den lokala polisen med så pass täta stygn att även dessa kriminella textilfanatiker kan sys in omgående.

Pojkbandspolitik

Lagom till Brexitprocessens slutskede hävdas från den nederländska visuella berättaren Julia Veldman att debatten har handlat om för mycket ekonomi och för lite känsla. Därför var hon med och startade pojkbandet Breunion Boys. Fem skönsjungande unga herrar som framför låttexter om hur Storbritannien krossar deras hjärtan då landet lämnar EU ska försöka vända utvecklingen.

Om denna oortodoxa pojkbandspolitik fungerar kan det revolutionera politiken även i Sverige. Byrån ser framför sig klimatpaniksgretorna som framför utsläppskupletter, lööflöfvenska mittenduetter och dörrmattstrion som alla försöker rädda politiken från historiska misstag.

Politisera inte, men...

En moderat riksdagsledamot har föreslagit att Svenska kyrkan inför en maxtaxa för medlemskap. För den som glömt plikten att ge tiondet och söker nya intäkter att täcka för eventuella skattebortfall i processen föreslår Byrån en skatt på motsägelsefulla förslag, särskilt för politiker som kritiserar kyrkans politisering men samtidigt vill styra henne.

Svenska Nyhetsbyrån

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.