Nu kan du få burgaren hem till dörren

Näringsliv
PUBLICERAD:
McDeliver, tjänsten som blivit en stor succé i flera svenska städer kommer nu till Karlstad.
Från och med den 29 januari kan du få hem din hamburgare genom ett samarbete mellan McDonalds och Hungrig.se.
McDelivery med Hungrig.se lanseras den 29 januari på McDonald’s restauranger i Karlstad. Mat från McDonald’s kommer att kunna beställas via McDelivery alla dagar i veckan.
Foto: McDonalds

– Att göra det ännu enklare att njuta av vår meny genom McDelivery är otroligt roligt. I de städer som tidigare lanserat tjänsten har det blivit riktigt uppskattat och jag hoppas att Karlstadborna kommer känna samma sak. Möjligheten att genom ett enkelt knapptryck kunna få hem allt från cheeseburgare och värdemenyer, till sallad och vår nyhet McFalafel, tror jag kommer underlätta vardagen för många, säger Patrik Hjelte, franchisetagare i Karlstad, i ett pressmeddelande.

Via en app kommer du åt menyn, du kan beställa och även följa leveransen på väg till dig.

– Med McDelivery blir vi ännu mer tillgängliga och vi kan ge våra gäster en högkvalitativ smakupplevelse på den plats de själva helst föredrar. Det är något vi märkt en efterfrågan av och som vi nu kan bekräfta blir en verklighet i Karlstad, säger Patrik Hjelte.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.