FBK-profiler gästade idrottscafé

Ishockey
PUBLICERAD:
Roger Johansson, Rickard Wallin och Ingvar Börjeson på onsdagens idrottscafé i Ängevi ishall.
Foto: Privat
Roger Johansson och Rickard Wallin var huvudpersoner när Värmlands Idrottshistoriska Sällskap bjöd in till idrottscafé i Ängevi ishall.

FBK-profilerna lockade ett 40-tal besökare till ishallen i onsdags kväll.

Ingvar Börjeson intervjuade först Roger Johansson. Han fick berätta om sin karriär, som började i Troja-Ljungby och avslutades i Färjestad. När han gjorde sin sista säsong i FBK debuterade Rickard Wallin “på riktigt” i A-laget.

Nästa café anordnas den 21 mars. Då kommer “Perra” Johnsson på besök.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.