Kenospelare i Hagfors vann en miljon

Nyheter
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Ett Kenospel i Hagfors föll på söndagskvällen ut med en vinst på en miljon kronor.

– Jag är jätteglad och tror nästan inte att det är sant. Pulsen steg rejält när jag såg vinstsumman, berättade kvinnan som vill vara anonym, i ett pressmeddelande från Svenska spel.

Vinsten är Värmlands första i miljonklassen på nummerspel i år. Raden var inlämnad online och den totala insatsen för fyra Kenorader låg på 40 kronor.

Kvinnan som är i 70-årsåldern brukar inte spela Keno, men efter ett tips från en väninna testade hon spelet.

– En väninna nämnde att hon brukade spela Keno. Det där dök upp i huvudet plötsligt och jag bestämde mig för att spela några rader, berättar hon.

– Det är sånt man inte tror ska hända, lade den alltjämt tagna kvinnan till.

Men det kunde blivit fråga om ännu större utdelning. Hade även extranumret kallat Kung Keno funnits med på miljonraden, hade vinsten blivit dubbelt så stor.

– Jag har inte hunnit tänka ut något speciellt som vinsten ska användas till. Jag fattar ingenting just nu, men det finns en del hål att stoppa pengarna i, avslutar den nyblivna miljonären.

Miljonraden: 21-31-37-43-48-50-56-58-63-65

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.