Västerstrand tog två poäng mot serieledaren

Bandy
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Västerstrand firar efter 4-1 målet av Isabell Hedberg.
Foto: Lisa Olaison
Med bara en seger under årets säsong var det inte mycket som talade för att Västerstrand skulle kunna rå på sig serieledarna Kareby. Men när matchen blåstes igång var det Västerstrand som tog greppet om den. Förutom en riktigt bra defensiv insats lyckades hemmalaget göra fyra mål framåt, varav två av backen Marika Johansson.
Västerstrand vann matchen med 4-1 och det var även bortalagets första förlust denna säsongen.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.