Dags för invigning av Hultsbergsskolan

Nyheter
PUBLICERAD:
På torsdag invigs Hultsbergsskolan efter den omfattande renovering som pågått de senaste åren.

Helt nyligen blev den sista delen av renoveringen klar då den nya fullstora idrottshallen blev klar.

Den nya idrottshallen har gett verksamheterna större möjligheter. Hallen går att dela upp så att fler aktiviteter och sporter kan utövas samtidigt. Det finns nu ett styrketräningsrum samt sittplatser i form av läktare. Trafiken framför skolan har letts bort från huvudentrén och utemiljön, för både låg- mellan- och högstadiet, har förbättrats.

Sedan tidigare har Hultsbergs förskola och Hultsbergsskolan färdigställts så att både skolan, förskolan och särskolan fått specialanpassade lokaler.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.