Svängigt när Boltic kryssade

Bandy
PUBLICERAD:
Ted Wiklund var stod för två mål i kryssmatchen mot Katrineholm. (Arkivbild).
Foto: Håkan Strandman
Efter en svag matchinledning fick Boltic med sig en poäng i helgens första av två hemmamatcher när Katrineholm kom på besök. Slutresultatet skrevs till 6–6.

Det small tidigt på Tingvalla och det var Katrineholm som var hetast. Efter tolv minuters spel ledde gästerna med 3–1. Målen fortsatte rulla in i en halvlek med högt tempo, i halvtid hade Katrineholm ledningen med 4–3.

Kort efter pausvilan kvitterade Ted Wiklund till 4–4, bara för att få se Katrineholm återigen ta ledningen några minuter senare.

Då höll sig Wiklund framme ytterligare en gång med ännu en kvittering. Med 20 minuter kvar av ordinarie tid gav Joakim Jansson värmlänningarna ledningen för första gången i matchen.

Det skulle dock inte räcka hela vägen till seger, i matchminut 84 kvitterade gästerna till 6–6 vilket också blev slutresultatet.

Under söndagen väntar ytterligare en hemmamatch, då mot Västerås.

Mål, Boltic: Ted Wiklund 2, Joakim Jansson 2, Simon Främgård, Johan Hesselbom.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.